Kontorshotellet_logo_liten_brev_cmyk

Knut Olsson Fastigheter driver Sollentuna Kontorshotell i egen regi och här finns även Knut Olsson Fastigheters huvudkontor. Hotellet är centralt beläget med ca 300 m till Sollentuna Centrum och Sollentuna Station. Obegränsad tillgänglighet för våra hyresgäster. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa en trivsam, trygg och säker arbetsmiljö.

På Sollentuna Kontorshotell kan företag hyra möblerade kontorsrum för en eller flera personer. Det är trivsam stämning på hotellet och många av våra hyresgäster har varit hos oss länge. Vi har fyra konferensrum, varav det största konferensrummet är utrustad med en videokonferens kamera. Det finns även mer informella mötesplatser för den som så önskar.

Sollentuna pendeltågsstation ligger endast med minuters promenadavstånd från Sollentuna Kontorshotell. Det finns även gott om parkeringsplatser alldeles utanför fastigheten om man är bilburen. Vi har även två eluttag för att ladda elbilen. Vi tillhandahåller även lånecyklar för våra hyresgäster vid önskemål.

”Ett bra kontor ger bättre resultat”

Information / Kontorshotell

Renovering pågår för fullt på Sollentuna Kontorshotell

Sollentuna Kontorshotell rivstartar året med att fräscha upp lobby, korridorer, konferensrum och kafeterian. Vi målar väggar, lägger in nytt golv, monterar nytt belysningssystem, köper in nya gröna växter och möbler. Allt för att skapa en behaglig och trivsam...

läs mer

Avstägning av värme och varmvatten TISDAG 30/10

På tisdag 30 oktober kommer SEOM (Sollentuna Energi och Miljö) stänga av fjärrvärmeleveransen till Turebergs alle 2, Engelbrekts väg 6, Engelbrekts väg 9--15 samt Engelbrekts väg 17 mellan 08.00-20.00. Detta innebär att det inte kommer finnas värme eller varmvatten...

läs mer